logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Overzicht reizen

Muzikale en culturele verrassingen in 'Le Marche' - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Muziekreis

Bestemming :

Macerata

Afreisdatum :

27-07-2017

Reisbegeleider :

Brouwers Fred

Algemene reisinformatie :

Houdt u van opera en unieke locaties? Dan moet u het Sferisterio Opera Festival ongetwijfeld eens meemaken. Het festival vindt in 2017 al voor de 53ste keer plaats. En het decor is uniek: de arena Sferisterio in Macerata. Die werd oorspronkelijk gebouwd in 1819 als arena voor een antieke Italiaanse balsport.
De opera’s die op het programma staan zijn absolute top: Puccini’s ‘Madama Butterfly’ en ‘Turandot’ en Verdi’s ‘Aïda’. Inleidingen en toelichting krijgt u van niemand minder dan reisbegeleider Fred Brouwers.
 
Daarnaast verkent u de regio. Denk aan het idyllische stadje Fermo, de kleine stad Tolentino, de barokke Villa Buonaccorsi, het bedevaartsoord Loreto … Deze reis is een onvergetelijke muzikale en culturele ervaring!

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Abbecedario XXI. Italië in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.

Om in te schrijven, klik hier Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 186 kb
Cursussen :
Abbecedario XXI