logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Sint-Petersburg met Pasen - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Stedenreis

Bestemming :

Sint-Petersburg

Afreisdatum :

05-04-2018

Reisbegeleider :

Ronin Vladimir

Algemene reisinformatie :

Sint-Petersburg ontstond ruim 300 jaar geleden ‘uit het niets’ als de droom van de westersgezinde tsaar Peter de Grote. De stad staat bekend om de culturele rijkdom en ongeëvenaarde kunstschatten: de St.-Nikolaaskerk, de Troitskakerk, de Peter-en-Paulusvesting en de gelijknamige kathedraal, de St.-Isaakkathedraal, de onmetelijke collecties van de Hermitage, het Yusupovpaleis, Poesjkin met het Catharinapaleis, het indrukwekkende Russisch Museum

Reisbegeleider en Ruslandkenner Vladimir Ronin gaat met u mee. U woont ook een balletvoorstelling of een concert bij en geniet van een privéconcert door een Russisch kerkkoor.

Bovendien biedt deze reis de uitgelezen kans om het orthodoxe Pasen van dichtbij te beleven. In Rusland is dat samen met Kerstmis de belangrijkste religieuze feestdag van het jaar. En op zondag is er natuurlijk een overvloedige en feestelijke dis!

Om in te schrijven, klik hier

Zin om u alvast voor te bereiden op deze reis? Onderaan vindt u een document met achtergrondmateriaal.

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Добро пожаловать! (Welkom!) Rusland in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.
http://www.davidsfonds.be/academie/course/detail.phtml?id=1436
 

Programmabeschrijving :

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van iemand die de reis al gemaakt heeft? Jef Neven (jef_neven@hotmail.com) en Paul Deleu (pdeleu@skynet.be) zijn onze ambassadeurs voor Sint-Petersburg. U kan hen per e-mail contacteren met uw vragen.


 Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 147 kb
 Voor achtergrondmateriaal: klik hier - 52 kb
Cursussen :
Добро пожаловать! (Welkom!)