logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Imponerende steden, hart en ziel van een grootmacht - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreizen

Bestemming :

Moskou & Sint-Petersburg

Afreisdatum :

27-04-2018

Reisbegeleider :

Novitskaja Olga

Algemene reisinformatie :

Samen met Olga Novitskaja ontdekt u de 2 belangrijkste Russische steden die de geschiedenis van Rusland bepaalden. U bezoekt niet enkel musea, paleizen en kerken, maar tracht ook Rusland en haar mentaliteit, cultuur en geschiedenis beter te leren kennen. Een unieke reis!
 
In Moskou wandelt u op het Rode Plein en bezoekt u o.m. de Basiliuskathedraal, het Gulagmuseum, het Kremlin en de 3 kathedralen. Met de Sapsantrein reist u daarna naar Sint-Petersburg. Daar bezoekt u o.a. de historische stadskern en wandelt u langs de St.-Isaakkathedraal, de Troitsakerk en de St.-Nikolaaskerk. Ook de Hermitage, een van de beroemdste musea ter wereld, staat op het programma.
 
Verder gaat u ook nog naar het Tsarendorp Poesjkin en het Peterhof, het ‘Russische Versailles’. Tot slot ontspant u tijdens een boottocht op de kanalen van Sint-Petersburg, waarbij u geniet van de architecturale parels die de stad te bieden heeft.

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van iemand die de reis al gemaakt heeft? Erik Draye (erik.draye@skynet.be) is onze ambassadeur voor Moskou en Sint-Petersburg. U kan hen per e-mail contacteren met uw vragen.

Om in te schrijven, klik hier

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Добро пожаловать! (Welkom!) Rusland in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.

  Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 157 kb
Cursussen :
Добро пожаловать! (Welkom!)