logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Noord-Spanje.Naar Santiago de Compostela langs de 'Camino Frances'  - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreizen

Bestemming :

Noord-Spanje

Afreisdatum :

14-05-2018

Reisbegeleider :

De Paepe Chris

Algemene reisinformatie :

Bij het begin van de 9de eeuw wordt in de uiterste westhoek van het Iberisch schiereiland het gebeente van de apostel Jacobus de Meerdere teruggevonden. Tussen de 10de en de 16de eeuw trekken honderdduizenden pelgrims dan ook over de Europese wegen naar het verre Santiago de Compostela.
 
Veruit de belangrijkste verkeersader van dat wijdverspreide wegennet is de zogenoemde Camino Francés, die heel Noord-Spanje van oost naar west doorkruist . U volgt de Camino Francés over zijn hele lengte van de Pyreneeën tot Galicië. Daarbij reist u langs uiteenlopende landschappen en steden, bezaaid met heiligdommen en monumenten.
 
U bezoekt o.m. Pamplona, Estella, Santo Domingo de la Calzada, Burgos en León voor u Santiago de Compostela bereikt. Spanjespecialist Chris De Paepe is uw reisbegeleider.

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Encantado. Spanje in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.

Om in te schrijven, klik hier

Reisbegeleider Chris De Paepe gaf op ons reisevenement op 30 januari 2016 een presentatie over de reis naar Noord-Spanje. U kan de presentatie hieronder terugvinden!

 


 Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 200 kb
 Presentatie Noord-Spanje – Chris De Paepe - 151 kb
Cursussen :
Encantado
Spanje in de kijker