logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met Wim Moens naar Rwanda - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Rondreis Wereld

Bestemming :

Rwanda

Afreisdatum :

26-05-2018

Reisbegeleider :

Moens Wim

Algemene reisinformatie :

Rwanda is door zijn bewogen geschiedenis niet meteen de reisbestemming bij uitstek. Toch heeft het land met de overweldigende natuur, de architectuur met een Vlaamse tint en de hartverwarmende couleur locale heel wat te bieden.

Dankzij de musea en herdenkingsmonumenten van de Rwandese genocide krijgt u als toerist bovendien een inzicht in de woelige periode die het land heeft meegemaakt. Die verschillende dimensies maken van de cultuurreis dan ook een onvergetelijke ervaring.
Op het programma staan bezoeken aan het Gisozi Kigali Memorial Center, waar 250.000 slachtoffers van de genocide begraven liggen, en aan het Nationaal Museum in Butare, net als aan het Musée des Arts in Kigali.

De natuur komt u in al haar schoonheid tegen in het bergregenwoud van Nyungwe en in het Akagera National Park aan de grens met Tanzania. De overnachtingen in een lodge middenin de theeplantages en met zicht op de majestueuze vulkanen van het Virungapark zullen u nog lang bijblijven, net als de vele bezoeken aan plaatselijke ondernemers, zoals pottenbakkers en koffieboeren.

Om in te schrijven, klik hier Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 545 kb
Boeken & cd's :
Marie