logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Overzicht reizen

Met André De Winter naar Valencia - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Stedenreis

Bestemming :

Valencia

Afreisdatum :

11-05-2018

Reisbegeleider :

De Winter André

Algemene reisinformatie :

Tijdens deze boeiende reis naar Valencia leert u zowel de stad als de inwoners kennen: op de Plaza de la Virgen viert u bijvoorbeeld het volksfeest mee voor de stadspatrones. Samen met André De Winter besteedt u daarnaast ook aandacht aan de cultuurstromingen van de Romeinen, de Visigoten, Moren en de christenen. Maar is er ook aandacht voor de natuur en de plaatselijke gastronomie zoals - u raadt het al - paella.
 
In het mooie Valencia bezoekt u o.a. El Almudín, de 15de-eeuwse graanopslagplaats, het Museo Arqueológico de la Almoina, el Mercado Central en de oude universiteitswijk. Ook La Ciudad de las Artes y las Ciencias van de Valenciaanse architect Calatrava ontbreekt uiteraard niet.
 
Wenst u ook een streepje natuur? Geen zorgen: u komt tot rust in het Parque Natural de la Albufera en geniet in de lagune van heerlijke paella tussen de rijstvelden.
 
Kortom: deze reis is dé perfecte mix van cultuur en natuur!

Uw reis tot in de puntjes voorbereiden?
Als u zich inschrijft voor deze cultuurreis, krijgt u maar liefst 25 euro korting voor de taal- en cultuurcursus 'Encantado. Spanje in de kijker' van Davidsfonds Academie! Het enige wat u moet doen is bij de betaling van de cursus deze vermelding toevoegen: 'duo reis + cursus'.


Om in te schrijven, klik hier Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 179 kb
Cursussen :
Encantado
Spanje in de kijker