logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

 

Natuur Park Zwin

Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Activiteiten

Wie zijn we | Bestuur Activiteiten | Inschrijven op de activiteitenmailing


Rumst [Land van Rupel en Mechelen]image

goesting in Mechelen


Datum :
vrijdag 15 juni 2018


Omschrijving :

Op vrijdag 15 juni verzamelen we in Mechelen. ‘Mechelen ? Dat kennen we toch al’, zal u zeggen. Toch niet, antwoorden wij met zekerheid. Het Mechelen dat we die namiddag en avond zullen zien, wordt een echte ontdekking.

En daarvoor staat het project “Goesting in Mechelen” garant. Stadskenner en levensgenieter Patrick De Greef heeft voor ons een bijzonder programma samengesteld, waarin onbekende hoekjes van Mechelen gecombineerd worden met een smakelijk driegangenmenu. Typisch voor zijn formule is dat elke gang op een andere plaats wordt genuttigd, en dat we tussendoor de maaltijd laten zakken met een kleine wandeling.

Wat we zullen zien, en wat er op tafel komt, is dus een verrassing, maar dat het de moeite waard wordt, is meer dan zeker. Daarom nemen we ook rustig onze tijd. We spreken af op de carpoolparking aan de E19 om 15:15u en komen samen op de Grote Markt om 15.45 u. Het programma eindigt tussen 22.30 en 23 u – behalve voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen.

De prijs voor deze activiteit is 62 € per persoon, maar daarin is alles inbegrepen, van aperitief tot dessert, met dranken, en ook de kosten van de gids en de inkom van de plekken die we bezoeken. Greet Van Cauwenbergh


Locatie :
2800 Mechelen