logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

 

Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Activiteiten

Wie zijn we | Bestuur | Nieuws | Activiteiten | Inschrijven op de activiteitenmailing


Oostkamp [Land van Gruuthuse]image

Hoe passie je leven redt : handleiding voor een boeiend bestaan


Datum :
donderdag 14 september 2017


Uitvoerder :
Maarten Morel


Omschrijving :

‘Hoe passie je leven redt’ – Maarten Morel
Een boeiend bestaan…je kan er best zo vroeg mogelijk aan beginnen en anderzijds is het nooit te laat om ermee te starten.
Maarten Morel leert ons reflecteren over onszelf en het leven dat wij leiden. De allerbelangrijkste levensvragen komen hierbij aan bod.
Is mijn leven vandaag zo kwalitatief mogelijk? Ben ik goed bezig? Hoe kan ik mijn psychologisch welbevinden verhogen? Zijn stress, moeheid en frustratie onvermijdelijke gevolgen van het ‘moderne leven’? Heb ik soms het gevoel dat ik drive en motivatie mis bij mijn dagelijkse bezigheden? Welke instrumenten zijn belangrijk bij het opvoeden, leiding geven en in relaties?
Maarten benadert passie vanuit diverse invalshoeken. Hij slaagt erin een combinatie te maken van gefundeerde inzichten, gebaseerd op degelijk onderzoek, met aangrijpende authentieke getuigenissen.

Maarten Morel werd geboren in Poperinge .
Reeds van in zijn prille jeugd was hij geboeid door het verschijnsel “mens”. Zijn studie Sociale Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Gent verschafte hem hierbij een gefundeerd wetenschappelijk denkkader, dat voortdurend werd aangevuld door zijn uitgebreide loopbaan in Personeelsbeheer.
Zo was hij medeoprichter van “De Witte & Morel”- consultants op vlak van “human capital”. Hij was ook partner bij Ernst & Young en director bij Hudson . Nu biedt hij zijn uitgebreide expertise aan als zelfstandig consultant.

De inkomprijs bedraagt € 7.00, leden van het Davidsfonds betalen € 5.00.

 Daniel Piceu


Locatie :
De Valkaart (bovenzaal)
A. Rodenbachstraat 42
8020 Oostkamp

 klik hier voor meer informatie