Over Dichter Hans Depelchin te gast ter gelegenheid van 95 jaar Davidsfonds

12 mrt
Brasschaat - Ons Middelheem

Dichter Hans Depelchin te gast ter gelegenheid van 95 jaar Davidsfonds

95 jaar! Dat vieren we met  woord en muziek.

De jonge dichter Hans Depelchin publiceerde in juni 2022 zijn debuutbundel ‘Spanriem’. Tijdens de voorstelling deze namiddag is hij performer, verbeelder, verzinner en verzinnebeelder. Hier vindt u alvast een korte teaser die een beeld schetst van de intrigerende wisselwerking van tekst en muziek.

zondag 12 maart 2023 om 13:30 uur

95 jaar! Dat vieren we met  woord en muziek.

De jonge dichter Hans Depelchin publiceerde in juni 2022 zijn debuutbundel ‘Spanriem’. Tijdens de voorstelling deze namiddag is hij performer, verbeelder, verzinner en verzinnebeelder. Tussen het verhaal en zijn gedichten gaat het muziekensemble ‘Breathe’ – met musici van het Antwerp Symphony Orchestra – in dialoog met het gesproken woord. Zij spelen prachtige kamermuziek van o.a. Debussy, Satie, Simone… Samen roepen ze beelden op, zoeken ze, dialogeren ze. Intiem en krachtig. Expressief en zacht. Een nieuwe adem, een frisse wind.

Hier vindt u alvast een korte teaser die een beeld schetst van de intrigerende wisselwerking van tekst en muziek.

De lekkerbekken onder ons kunnen ook inschrijven voor een zondagse brunch om 11 uur en aansluitend genieten van het literair optreden van Hans Depelchin

Tijd en Prijs
13.30 u. literair optreden: €24
11.00 u. feestelijke brunch: €22

Prijzen

Ticket Prijs
tarief feestelijke brunch om 11.00 u. € 22,00
tarief literair optreden om 14.30 u. € 24,00
tarief wanneer je inschrijft voor beiden (brunch én muzikaal literair optreden) € 42,00

Inschrijven via activiteiten@davidsfondsbrasschaat.be of via Ria Keysers  03 652 12 86 voor ofwel de brunch, ofwel het literair optreden of voor allebei. Maak je keuze bekend bij inschrijving.

Betalen: op rekening BE46 4151 1669 3136 – Davidsfonds Brasschaat, met de vermelding “Hans Depelchin + keuze programma”.

Labels: Mens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenLiteratuurMuziekTheater & dansRolstoeltoegankelijkActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)