Over Alternatieve Kerstmarkt

11 dec
Zwijnaarde - Nieuwe Melac

Alternatieve Kerstmarkt

Een aantal verenigingen, organisaties en groepen stellen hun werking voor, verzamelen middelen ten voordele van sociale projecten. 

zondag 11 december 2022 van 11:00 uur tot 18:00 uur

Deelnemende verenigingen:
Boekenmolen, Davidsfonds, De helpende hand, De Moester, Difam, De vrienden van Bharat, Feestcommissie, Gezinsbond, Kompanjon, Kerk en Leven, Landelijke Gilde, Samana, Sint- Vincentiusschool, Welzijnszorg.

Bij de stand van het Davidsfonds krijg je een beeld van de werking nationaal en plaatselijk. Je kan je informeren, je kan lid worden, je kan ook besluiten om in de toekomst mee te doen en activiteiten bij te wonen. Davidsfonds staat voor cultuur, informatie, lectuur, kunst, reizen… Je moet hier wel aan je trekken komen.

Julienne Van Kemseke verkoopt kleine geschenken waarmee je iedereen een plezier kunt doen. Zo helpt ze kansarmen in haar gemeente. Het gaat dan over hulp bij verhuis en bij noodzakelijk installatiekosten, het helpen waarmaken van een droom die ze al zo lang in vervulling willen zien gaan, aankopen van schoolmateriaal voor kinderen die hiervoor de middelen niet hebben. Hulp dus om rond Kerstmis een beetje licht en geluk te brengen in de eigen achtertuin.

Arlette Kabamba uit Congo verkoopt een soort thee voor haar project ‘Mama Congolese’, een kleinschalig project voor zelfredzaamheid van vrouwen in Kikwit.

Prijzen

Ticket Prijs
Vrij Gratis

Info: Luc De Vos - 0479/33.76.84 - ldv.zwyn@skynet.be.

Labels: Mens & MaatschappijBijeenkomstkerstmis