Over U zijt wellekome/ Kapelle zingt kerst

26 dec
Kapelle-op-den-Bos - Sint-Niklaaskerk

U zijt wellekome/ Kapelle zingt kerst

Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos en de pastorale zone Het Anker nodigt iedereen uit op het eerste lustrum van "U zijt wellekome/ Kapelle zingt kerst"!

maandag 26 december 2022 om 15:00 uur

Om dit eerste lustrum van "U zijt wellekome" de nodige luister bij te brengen, werd versterking gezocht in de parochie Westrode (Wolvertem) bij het plaatselijk kerkkoor onder leiding van Daniël Spinnael. Zij zullen dit jaar het gelegenheids-koor van onze parochiezone aanvullen en hun koordirigent zal de repetities leiden. Voor de begeleiding zorgt organist David Stienaers. Op het programma staan traditionele kerstliederen. Tijdens de pauze treedt de jeugdfanfare Smik van de Koninklijke katholieke Fanfare De Vrije Vlaamse Zonen op.

Voor het goede doel!

Uw vrije bijdrage om aan deze activiteit deel te nemen gaat integraal naar een plaatselijk goede doel ‘BROOD(DOOS)NODIG’. Momenteel worden hier en daar in Vlaanderen activiteiten georganiseerd onder deze naam. Als parochiezone is het belangrijk steun te verlenen wanneer er zich fenomenen van verdoken armoede voordoen. In onze basisscholen worden helaas ook de gevolgen van de energiecrisis gevoeld en zorgt men dat alle kinderen een stevig gevulde brooddoos hebben.

De vrije bijdrage die wij op dit kerstevenement ontvangen wordt aan de scholen van Kapelle-op-den-Bos en Nieuwenrode gegeven.

Prijzen

Ticket Prijs
Vrije bijdrage Gratis

Geen reservatie verplicht; welkom in de Sint-Niklaaskerk!

Labels: Kunst & CultuurActiviteitBijeenkomstConcertU Zijt Wellecome