logoprint

Davidsfonds Academie vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.670 - fax: 016/310.608 - academie@davidsfonds.be
 

  Share Instagram: davidsfonds.cultuurnetwerk

Vlaanderen: Verbeelding werkt
Hoe inschrijven ?

Hoe inschrijven?

1.
Via de website:
Zoek via de rubriek 'Overzicht' naar de cursus van uw keuze. Vul onderaan het aantal personen in, klik op ‘Schrijf in’ en volg de verdere instructies. Via het inschrijvingsformulier, achteraan in de cursusgids: Vul het inschrijvingsformulier volledig in en stuur het naar: Davidsfonds Academie Quinten Metsysplein 12 3000 Leuven Fax 016/310.608 Telefonisch, op het nummer 016/310.670.


2.
U maakt het inschrijvingsgeld over naar Davidsfonds Academie, op BE51 7350 2299 6462
(BIC-code: KREDBEBB).
U vermeldt als mededeling de cursuscode en de eventuele facultatieve initiatieven. Gelieve ook de naam van de cursist te vermelden als de betaling door iemand anders gebeurt.


3.
Opgelet, de inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en het cursusgeld. Stort a.u.b. geen inschrijvingsgeld zonder telefonische of schriftelijke inschrijving. Bij een teveel aan inschrijvingen geldt voor de toekenning van de plaatsen de datum van betaling.

Uiterste inschrijvingsdatum

is telkens vijf werkdagen voor de start van de cursus. Als u na die datum toch nog wenst in te schrijven, neem dan eerst telefonisch contact op.

Te noteren

Na uw inschrijving ontvangt u geen bevestiging meer. Noteer daarom onmiddellijk alle gegevens in uw agenda. Op de eerste cursusdag wordt u een kwartier voor de start van de cursus verwacht.

Annuleren

kan alleen door melding uiterlijk drie werkdagen voor de start van de cursus. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald met vermindering van € 7 annulatiekosten. Tentoonstellings- of concerttickets kunnen niet terugbetaald worden bij annulatie minder dan 14 dagen voor de start van de cursus. Ze kunnen door u wel doorgegeven worden aan een andere persoon.Korting

 • Davidsfonds lidmaatschap
  Als Davidsfonds lid geniet u van een korting van € 6 per cursus. Meer informatie over het Davidsfonds vindt u op deze website onder de rubriek ‘Lid worden’. Wie lid wordt tijdens de cursus, geeft een seintje aan Davidsfonds Academie en krijgt € 6 van het inschrijvingsgeld per persoon terugbetaald.
 • Lerarenkaart
  Leerkrachten met een lerarenkaart genieten € 3 op de cursussen.
 • Cultuurcheques
  Davidsfonds Academie aanvaardt cultuurcheques van Accor of Sodexho. Bij deze cheques kan evenwel niet worden teruggegeven.
 • Opleidingscheques
  Door een aanpassing vanuit de overheid kan Davidsfonds Academie sinds 1 augustus 2010 geen opleidingscheques meer aanvaarden.
Attest van deelname

Kan u aanvragen bij Davidsfonds Academie