logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
De Graven van Loon
In de reeks waarin De Graven van Vlaanderen, De Bourgondische vorsten en Oranje tegen Spanje van Edward De Maesschalck werden gepubliceerd, verscheen nu ook een historische klepper van Jan Vaes. Een standaardwerk!
Nieuwste TED-boek
In 2016 verschijnen maar liefst 12 TED-boeken. Het meest recente boek is De kunst van stilte, over onze (geestelijke) gezondheid en het vinden van de juiste balans in een wereld waarin we leven tegen 1.000 kilomter per uur.
Korting in vier boekhandels
Wist u dat u met uw Davidsfonds Cultuurkaart korting krijgt op Davidsfonds boeken in vier boekhandels? Dat zijn De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge en De Oude Linden in Tongerlo.
Nieuwe samenwerking
Davidsfonds Uitgeverij zet sinds 1 januari 2016 haar traditie en haar unieke karakter voort onder de vleugels van WPG Uitgevers. Daardoor legt het Davidsfonds de focus opnieuw op het socioculturele werk.
Waardebonnen inwisselen
Boekhandel Duimelot is verhuisd. Vanaf nu kunt u terecht in boekhandel De Kleine Johannes in de Tiensestraat 17 in Leuven om Davidsfonds waardebonnen in te wisselen.