logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

Aantal items : 0
Totaal bedrag : € 0.00
Bekijk
  Share
Terug naar school!
Het nieuwe schooljaar is begonnen en daarom hebben wij de leukste speel-en-leerboeken geselecteerd. Geen saaie lessen, maar interactieve spelletjes en opdrachten die net zo leuk zijn als vakantie!
Supernova op Vimeo.com
De verfilming van Mijn vader zegt dat we levens redden van Do van Ranst, Supernova, is nu beschikbaar op Vimeo on Demand. Met tijdelijke kortingscode!
Boer vindt land
Van 10 juli tot en met 14 september loopt in het Provinciaal Cultuurcentrum Caermersklooster in Gent de expo 'Boer vindt land' waar Davidsfonds Uitgeverij het gelijknamige boek bij uitbracht. 

Expo Tegen-Strijd
Van 17 augustus tot 13 december loopt in de bibliotheek van Dendermonde de expo Tegen-Strijd, over de beleving van de Eerste Wereldoorlog in het Land van Dendermonde. Lees ook het gelijknamige boek
Cartoonfestival
Van 13 juli tem 14 september kan u op het strand van Knokke (ter hoogte van Casino) de beste cartoons uit binnen- en buitenland bewonderen. En de allerbeste cartoons zijn verzameld in het boek Cartoons 2014! 
Gouden Lijst
Kieuw van Saskia Maaskant is genomineerd voor de Gouden Lijst, de prijs voor het beste jeugdboek voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Op 13 september weten we of Kieuw ook de prijs binnenhaalt!