logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Korting in vier boekhandels
Wist u dat u met uw Davidsfonds Cultuurkaart korting krijgt op Davidsfonds boeken in vier boekhandels? Dat zijn De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge en De Oude Linden in Tongerlo.
Keuzelijst Kinder- en Jeugdjury
Leuk nieuws! Drie boeken van het Davidsfonds staan op de keuzelijst van de Kinder- en Jeugdjury. Klik op 'lees meer' om te zien om welke boeken het gaat.
Nieuwste TED-boek
In 2016 verschijnen maar liefst 12 TED-boeken. Het meest recente boek is De toekomst van architectuur in 100 gebouwen, een onmisbare gids over de toekomst die om ons heen wordt gebouwd. 
Nieuwe samenwerking
Davidsfonds Uitgeverij zet sinds 1 januari 2016 haar traditie en haar unieke karakter voort onder de vleugels van WPG Uitgevers. Daardoor legt het Davidsfonds de focus opnieuw op het socioculturele werk.
Marie, overleven met de dood
Marie Bamutese overleefde de Rwandese genocide en getuigt daarover in het boek 'Marie, overleven met de dood', dat ze schreef met haar man en Afrika-kenner Peter Verlinden. Samen vertellen ze hun verhaal ook bij verschillende Davidsfonds afdelingen.
Waardebonnen inwisselen
Boekhandel Duimelot is verhuisd. Vanaf nu kunt u terecht in boekhandel De Kleine Johannes in de Tiensestraat 17 in Leuven om Davidsfonds waardebonnen in te wisselen.