logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

¡Hola! Boeiende taal- en cultuurcursussen
Wilt u meer taal en cultuur opsnuiven dit najaar? Dat kan tijdens drie exclusieve cursussen van Davidsfonds Academie!
Dit zijn ze:
  • Op vrijdag 29 september, 6 en 13 oktober vertelt Olga Novitskaja u alles over de Russische geschiedenis, toont een aantal hoogtepunten uit de Russische cultuur en leert u zelfs enkele woorden Russisch. U maakt ook kennis met enkele typische gewoonten en gebruiken. De cursus wordt bovendien afgesloten met een receptie met lekkere Russische hapjes! Hier vindt u meer info en kunt u inschrijven. 
  • Of wilt u meer leren over Spanje? Op vrijdag 24 november, 1 en 8 december duikt u samen met Eugeen Roegiest de Spaanse ontstaansgeschiedenis in: van vele koninkrijkjes tot twee staten op het Iberisch schiereiland. Ook de Spaanse keuken komt aan bod: u krijgt de smaak van Spanje helemaal te pakken met een typisch Spaanse maaltijd. ¡Encantado! Hier vindt u meer info en kunt u inschrijven.
  • La dolce Italia: we denken het land en zijn zestig miljoen inwoners te kennen, maar doen we dat ook echt? De eenentwintig letters van het Italiaanse alfabet zijn het vertrekpunt voor een diepere kennismaking. Op zaterdag 2, 9 en 16 december brengt Herman Cole u in contact met de Italiaanse taal, cultuur en geschiedenis. Hier vindt u meer info en kunt u inschrijven.

 Terug