logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

SAVE THE DATE: Reisevenement op zaterdag 20 januari 2018
INSPIRATIE VOOR UW REISPLANNEN IN 2018

Met de informatie in onze brochure komt u al een heel eind. Maar wat is er interessanter dan de reisbegeleiders persoonlijk te ontmoeten, reiservaringen te delen met andere cultuurreizigers of de mensen achter de schermen te leren kennen en alle details over uw favoriete reis te vernemen? Het kan allemaal op het reisevenement van 20 januari 2018 in Leuven. 

Het reisevenement is gratis, maar we vragen u wel om vooraf in te schrijven. Een mailtje naar cultuurreizen@davidsfonds.be volstaat, met de mededeling met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. Telefonisch kan ook via 016 31 06 00.

LEUVEN
ZATERDAG 20 januari 2018
PROVINCIEHUIS VLAAMS-BRABANT 10 TOT 17U


Het Provinciehuis Vlaams-Brabant - makkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken (zie gedetailleerde routebeschrijving onderaan deze pagina) - is het decor van het reisevenement op 20 januari. We stellen de reizen uit onze brochure Davidsfonds Cultuurreizen 2018 graag aan u voor, of liever: de reisbegeleiders zullen hun reizen aan u voorstellen. Op zaterdag 20 januari om 9.30 uur staat de koffie voor u klaar.

Na een algemene inleidende sessie kan u kiezen uit heel wat individuele reisvoorstellingen. U kunt telkens ook met al uw inhoudelijke vragen bij de reisbegeleider terecht en kunt in een informeel kader kennis maken met de reisbegeleiders en uw medereizigers, of met de medewerkers van Davidsfonds Cultuurreizen en Omnia Travel. Het is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over uw favoriete reisbestemmingen en u kan er uw reis zelfs boeken.

Het programma wordt in de loop van december bekendgemaakt.

Bekijk hieronder hoe het reisevenement er tijdens een van de vorige edities aan toeging!

Praktische info

Het Reisevenement van Davidsfonds Cultuurreizen vindt plaats in het Provinciehuis Vlaams Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven (aan de kleine ring rond Leuven, tegenover de Tiensevest, vlak bij het station). De toegang is gratis. U moet wel vooraf inschrijven (ten laatste vrijdag 19 januari, 12 uur) door een mailtje te sturen naar cultuurreizen@davidsfonds.be, met vermelding van uw naam en adres, het aantal deelnemers waarvoor u in totaal inschrijft. Telefoneren kan ook naar 016 31 06 00.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheid
Onderaan deze pagina kan u meer informatie vinden over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheid van het Provinciehuis, plus een gedetailleerdere routebeschrijving.

   Hoe bereikt u het Provinciehuis? - Parkeren - 77 kb
 Gedetailleerde routebeschrijving Provinciehuis - 151 kbTerug