logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Overzicht reizen

Topmuzikanten tijdens een winters-gezellige Mozartwoche - INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKSoort reis :

Muziekreis

Bestemming :

Salzburg

Afreisdatum :

31-01-2018

Reisbegeleider :

Dewilde Jan

Algemene reisinformatie :

In muziekstad Salzburg woont u maar liefst drie concerten van wereldklasse bij tijdens de Mozartwoche. De Wiener Philharmoniker speelt Mozart en Bizet met de Poolse pianist Piotr Aderszewski als eregast, René Jacobs dirigeert de prestigieuze Akademie für Alte Musik Berlin en solisten in Mozarts vrolijke Singspiel Die Entführung aus dem Serail en de Wiener Philharmoniker en klarinettist Jörg Widmann verwennen uw oren met Mozart en Tsjaikovsky. Reisbegeleider Jan Dewilde zorgt telkens voor tekst en uitleg vooraf.
Daarnaast geniet u ook van al het andere moois dat Salzburg te bieden heeft. Een stadsrondrit, een uitzonderlijk bezoek aan de rococobibliotheek van het voormalige benedictijnenklooster Sankt Peter, een exclusieve blik achter de schermen van het Grosses Festspielhaus, een privérecital in het Mozarthaus … En een dinerconcert bij kaarslicht: een 18de-eeuws avondmaal met aria’s en instrumentale muziek op de achtergrond! Een muzikale vijfdaagse om duimen en vingers bij af te likken!


Om in te schrijven, klik hier

Zin om u alvast voor te bereiden op deze reis? Onderaan deze pagina vindt u een lijst met achtergrondmateriaal, aanbevolen door de reisbegeleider!


 Voor programma, reisbegeleider, verdere informatie: klik hier - 156 kb
 Voor achtergrondmateriaal, klik hier - 139 kb