logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
BONN EXPO OUTER SPACE
Bezoek met Gerard Bodifee en Hans Martens de tentoonstelling 'Outer Space' in de Bundeskunsthalle in Bonn. Zij zijn de juiste mannen op de juiste plaats om u rond te leiden in deze expo op de grens tussen kunst en wetenschap.
BALLETREIS LONDEN
De balletwereld fascineert, met haar pas de deux, pirouettes en grands écarts, prachtige muziek en kostuums en vooral haar rigoureus getrainde dansers met een onwankelbare discipline. Ontdek the Royal Ballet met topdanser Ian Steyn!
REIS OM DE WERELD
Een reis om de wereld, niet in 80 dagen maar in iets minder dan een maand! Ontdek de wereldgeschiedenis in vijf continenten, tien wereldsteden en vijftien wereldmonumenten, begeleid door Vic De Donder.
MOSKOU & SUZDAL
Vier de jaarovergang op zijn Russisch in de bruisende hoofdstad en in het werelderfgoedstadje Suzdal, waar de middeleeuwen nog springlevend lijken! 
DAGREIZEN WALLONIË
Hoe goed kent u het Franstalige landsdeel écht? Ontdek dit najaar onze Waalse buren tijdens drie dagreizen, begeleid door journalist, auteur en Walloniëkenner Guido Fonteyn!
KEULEN - POPART
Met Hans Martens naar Keulen voor de toptentoonstellingen 'Ludwig Goes Pop. Pictures of a Century Collection' in het Museum Ludwig en 'De Kathedraal. Romantiek - Impressionisme - Modernisme' in het Wallraf-Richartz-Museum.