logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
NEPAL & INDIA
Het leven van de Boeddha spreekt ongelofelijk tot de verbeelding. Wandel in zijn voetsporen, ontdek de plekken waar hij leefde, zijn leer ontwikkelde en predikte en ervaar hoe springlevend het boeddhisme ook nu nog is!
Het IJzeren Gordijn
Journalist Rob Heirbaut en Europa-kenner Hendrik Vos fietsen 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur langs het IJzeren Gordijn. U kunt hun roadmovie volgen in de vijfdelige reeks op Canvas. Of reis gewoon zelf met hen mee naar Berlijn of Praag!
BONN EXPO OUTER SPACE
Bezoek met Gerard Bodifee en Hans Martens de tentoonstelling 'Outer Space' in de Bundeskunsthalle in Bonn. Zij zijn de juiste mannen op de juiste plaats om u rond te leiden in deze expo op de grens tussen kunst en wetenschap.
BALLETREIS LONDEN
De balletwereld fascineert, met haar pas de deux, pirouettes en grands écarts, prachtige muziek en kostuums en vooral haar rigoureus getrainde dansers met een onwankelbare discipline. Ontdek the Royal Ballet met topdanser Ian Steyn!
MOSKOU & SUZDAL
Vier de jaarovergang op zijn Russisch in de bruisende hoofdstad en in het werelderfgoedstadje Suzdal, waar de middeleeuwen nog springlevend lijken! 
KEULEN - POPART
Met Hans Martens naar Keulen voor de toptentoonstellingen 'Ludwig Goes Pop. Pictures of a Century Collection' in het Museum Ludwig en 'De Kathedraal. Romantiek - Impressionisme - Modernisme' in het Wallraf-Richartz-Museum.