logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Ga eens op reis met een auteur van WPG Uitgevers
In 2018 kunt u weer op reis met verschillende auteurs van WPG Uitgevers. Een reis die helemaal staat in het teken van het thema van hun laatste boek. Blader door de brochure en ontdek alle bestemmingen en thema's. 


 
Naar waar gaat u op wijnreis in 2018?
Voor 2018 staan er verschillende wijnreizen op het programma. Wat denkt u van een wijnreis naar Bordeaux, de Rhône of Zuid-Afrika? Kijk snel in de brochure en win een reischeque van € 500!

 
Dankzij succes extra afreis naar Apulië
De Apuliëreis met Anne Desplenter was heel snel volzet. En niet onterecht, de hak van Italië is een prachtige regio. Daarom kunt u nu ook met prof. Christiaen Laes dezelfde reis maken, op bijna dezelfde data. 
Het authentieke Cuba vóór de volledige metamorfose
Als u Cuba nog wilt zien voordat het een volledige metamorfose krijgt, moet u dat nú doen. Ontdek de ongerepte natuur, Cubanen die zingen, de boeiende geschiedenis vanaf de Indianen tot nu … 
Ontdek op één dag het werk van Tintoretto en Manet
Twee overzichtsexpo's ontdekken van Tintoretto en Manet op één dag? Het kan tijdens deze daguitstap met kunstkenners Johan Van Cauwenberge en Dimitri De Maesschalck.
Muziekreis naar Baden-Baden met de Berliner Philharmoniker
Baden-Baden: een prachtig groen kuuroord waar u geniet van onvergetelijke concerten door de Berliner Philharmoniker. Daarnaast geniet u van de omgeving tijdens uitstappen in het spoor van bekende componisten en naar het Zwarte Woud.
Geniet van Verdi's 'La Traviata' in Parijs
Een opera meemaken in de befaamde Opéra Bastille in Parijs? Dat kan samen met muziekkenner Anne-Mie Lobbestael. U woont Verdi's La Traviata bij en u ontdekt Parijs in het spoor van talrijke componisten, muziektheaters en beroemde courtisanes.
 
Ingrid uit Tessenderlo wint de fotowedstrijd van oktober
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor okter is bekend: Ingrid Gysemans uit Tessenderlo wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die ze nam tijdens een cultuurreis naar Ierland met Bart Van Thielen. Proficiat, Ingrid!
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!
De unieke sfeer van Venetië tijdens carnaval
Carnaval in Venetië: het is een mix van traditie, entertainment en geschiedenis. U beleeft het aan boord van uw cruiseschip. De stad, Murano, Burano, een bezoek aan een gondelfabriek en een atelier van carnavalsmaskers ...