logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
GOETHE IN WEIMAR
Goethe in woord, beeld en muziek: daar draait deze reis naar Weimar om! Marie Kuijken geeft ons inzicht in de declamatiekunst en de band tussen het werk van Goethe en de muziek van bijvoorbeeld Mozart, Beethoven en Schubert.
VAN ELBA TOT WATERLOO
Herbeleef in dit Napoleonjaar de 100 dagen van Napoleon, van de ontsnapping uit ballingsoord Elba tot de definitieve nederlaag bij Waterloo!
MILAAN
Milaan lonkt! Geniet van opera in de legendarische Scala en bezoek de wereldtentoonstelling EXPO Milano 2015, met als thema 'Feeding the planet, energy for life'.
SAINT-MICHEL EN THIÉRACHE
Het festivalprogramma is bekend! Ga op zondag 31 mei mee naar Saint-Michel en Thiérache voor een dag vol muziek in de abdij, van motetten van Hasse, Heinichen en Zelenka tot de Messe in H-Moll van Bach. 
OXFORD LIEDER FESTIVAL
Het programma voor het Oxford Lieder Festival is bekend! Reis mee van 16 t.e.m. 19 oktober en beleef prachtige liedconcerten in de ultieme universiteitsstad!
EXTRA AFREIS VENETIË
Uw kans gemist om met Jef Lambrecht de Biënnale van Venetië te bezoeken? Niet getreurd, want we organiseren een tweede afreis, van 22 t.e.m 25 oktober!