logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
NOORD-PORTUGAL
Het noorden van Portugal is een ware schatkamer! Prachtige barokke steden als Braga, Barcelos en Viana do Castelo, wijn en port in de Dourovallei en zelfs een enorme Romeinse site in Conimbriga. 
CRETE SENESI
We moesten er even op wachten, maar het muziekprogramma van de Accademia delle Crete Senesi is bekend. Geniet van het Sorioni Trio, het Edding Quartet en de Filharmonie olv Philippe Herreweghe!
OXFORD LIEDER FESTIVAL
Het programma voor het Oxford Lieder Festival is bekend! Reis mee van 16 t.e.m. 19 oktober en beleef prachtige liedconcerten in de ultieme universiteitsstad!
EXTRA AFREIS VENETIË
Uw kans gemist om met Jef Lambrecht de Biënnale van Venetië te bezoeken? Niet getreurd, want we organiseren een tweede afreis, van 22 t.e.m 25 oktober!
HET IJZEREN GORDIJN
Journalist Rob Heirbaut en Europa-kenner Hendrik Vos fietsten 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur langs het IJzeren Gordijn. U kon hun roadmovie volgen in de vijfdelige reeks op Canvas. Of reis gewoon zelf met hen mee naar Berlijn!
ETHIOPIË ism OVO
Niet in de brochure, wel nog beschikbaar! Een beleefreis om nooit te vergeten, naar een land vol ongekende culturele rijkdom en met een prachtig, dynamisch volk.