logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
SAINT-MICHEL EN THIÉRACHE
Het festivalprogramma is bekend! Ga op zondag 31 mei mee naar Saint-Michel en Thiérache voor een dag vol muziek in de abdij, van motetten van Hasse, Heinichen en Zelenka tot de Messe in H-Moll van Bach. 
VIETNAM
Ontdek met John Kleinen het echte Vietnam! De eeuwenoude geschiedenis, de impact van de kolonisatie en de Vietnamoorlogen, maar ook de unieke cultuur op het snijpunt van Indiase en Chinese tradities komen aan bod.
NOORD-PORTUGAL
Het noorden van Portugal is een ware schatkamer! Prachtige barokke steden als Braga, Barcelos en Viana do Castelo, wijn en port in de Dourovallei en zelfs een enorme Romeinse site in Conimbriga. 
CRETE SENESI
We moesten er even op wachten, maar het muziekprogramma van de Accademia delle Crete Senesi is bekend. Geniet van het Sorioni Trio, het Edding Quartet en de Filharmonie olv Philippe Herreweghe!
OXFORD LIEDER FESTIVAL
Het programma voor het Oxford Lieder Festival is bekend! Reis mee van 16 t.e.m. 19 oktober en beleef prachtige liedconcerten in de ultieme universiteitsstad!
EXTRA AFREIS VENETIË
Uw kans gemist om met Jef Lambrecht de Biënnale van Venetië te bezoeken? Niet getreurd, want we organiseren een tweede afreis, van 22 t.e.m 25 oktober!