logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Uw (klein)kinderen op cultuurvakantie?
Wist u dat het Davidsfonds ook culturele vakanties voor jongeren organiseert? Club Columbus zijn kampen voor jongeren van 16 tot 22 jaar met een shot cultuur en een pak plezier. Het nieuwe aanbod staat nu online!
Beleef een hele dag Vivaldi in Amsterdam
Wist u dat er elk jaar een Vivaldidag wordt georganiseerd? Die kunt u op 22 januari beleven, samen met muziekexpert Yves Senden. U maakt 3 concerten mee, een lunch en inleidingen! Opgelet: deze reis is enkel voor Davidsfonds leden!
Ontdek enkele blikvangers voor het voorjaar van 2017
Er is een nieuwe brochure van Davidsfonds Cultuurreizen met enkele blikvangers voor het voorjaar van 2017. Gaat u mee naar  Parijs met de parfumdokter? Met Steven De Foer naar Stockholm? Of naar Brazilië met Lieven Verstraete? 
 
Naar waar gaat u volgend jaar op reis?
Blader nu door de reisbrochure met het aanbod voor dit najaar en het voorjaar van 2017. De reisbrochure met het aanbod voor de zomer en het najaar van 2017 verschijnt eind december, nog even geduld dus!
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Eind december verschijnt de nieuwe reisbrochure. Wilt u die zeker niet missen? Mail dan naar cultuurreizen@davidsfonds.be! Voortaan de nieuwsbrief in uw inbox? Klik dan op 'lees meer'.
Ga naar de toptentoonstelling 21 Rue de la Boétie
In het vernieuwde Musée de la Boverie in Luik vindt de expo 21 Rue de la Boétie plaats. Ontdek meer dan 60 meesterwerken, van o.a. Picasso, Matisse en Bracque.
Laat u onderdompelen in de Cobra-beweging
Na deze dagreis heeft de Cobra-beweging geen geheimen meer voor u. Kunstkenner Eric Rinckhout neemt u mee naar het Stedelijk Museum in Schiedam en Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. 
Ontdek de fortengordel van WO I om Antwerpen
Laat u mee op sleeptouw nemen door em. prof. dr. Luc De Vos en kapitein Dave Warnier langs het Fort van Liezele en het Fort van Kessel tijdens deze dagreis in Antwerpen.