logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
De nieuwe reisbrochure is er: ontdek zo'n 100 reizen!
De nieuwe reisbrochure voor dit najaar en het voorjaar van 2017 is er! Ontdek de 15 nieuwe reisbegeleiders en nieuwe reizen naar o.a. Parijs, Noord-Griekenland met de Athosberg en Brazilië! Klik op 'lees meer' en blader meteen door de brochure.
 
Snuif de kerstsfeer op in het muzikale Praag
Geniet van de onvervalste muzikale kerstsfeer in de Gouden Stad! Een pianorecital, een kerstconcert, Dvoraks opera Rusalka in het Nationaal Theater en Mozarts Le Nozze di Figaro ... Een uitgebreid muzikaal programma!
Beleef de wereldgodsdiensten in India
Maak kennis met de religieuze verscheidenheid van hindoeïsme, boeddhisme, islam, sikhisme, jaïnisme, bahaïsme én christendom! Met Prakash Goossens reist u langs unieke plaatsen met een grote religieuze betekenis.
Ervaar de Goede Week zoals de Spanjaarden
Voor Spaanse katholieken is de Semana Santa de belangrijkste periode op de religieuze kalender. Maak het Andalusische Sevilla tijdens die bijzondere week mee, met een uitstap naar Cordoba op paaszaterag en de paasmis op zondag!
Ga naar het modewalhalla Milaan
Prada, Dolce & Gabbana, Max Mara, Giorgio Armani ... Droom weg bij de mooiste mode-items samen met modejournaliste Veerle Windels in Milaan. Met heel wat Italiaanse gastronomische verwennerijen.
Maak een wereldpremière van Dirk Brossé mee
Getuige zijn van de wereldpremière van Dirk Brossés nieuwste compositie? Ga dan mee naar Philadelphia en ontdek The Birthplace of America op een muzikale manier.
Kom alles te weten over de werking van de EU
Hendrik Vos en Rob Heirbaut vertellen u alles over de Europese Unie en meer tijdens deze reis naar 5 steden die een sleutelrol spelen in de EU: Brussel, Frankfurt, Straatsburg, Metz en Luxemburg.
Ontdek Namen samen met Christophe Deborsu
Niemand minder dan Christophe Deborsu neemt u mee op sleeptouw door 'zijn' Namen: bezoek de citadel, het Waals parlement, het unieke Musée Félicien Rops ... De veel te onbekende hoofdstad van Wallonië zal u verrassen!
Proef van de top van Vlaamse wijn
Belgische wijnen maken furore. Vooral in Limburg vallen enkele topdomeinen op. Wijnkenner Gido Van Imschoot neemt u een dag mee op uitstap langs enkele wijngaarden en laat u proeven van de beste Vlaamse wijn.