logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
LOON IN BEIEREN ism HBVL
Een minder bekend stukje Limburgse geschiedenis! De Graven van Loon verwierven in de 12de eeuw Rieneck in Beieren. Maak kennis met dit stukje Loon in het buitenland, met de steden Rieneck, Lohr am Main, Würzburg en Aschaffenburg.
PERU ism OVO
Geniet tijdens deze beleefreis van ongeziene landschappen en een intrigerend cultureel verleden en maak, dankzij de samenwerking met Ondernemers voor Ondernemers, kennis met enkele bijzondere projecten rond duurzame ontwikkeling.
NEDERLAND
Willem Van Oranje, Willem De Zwijger, De Vader des Vaderlands: ontrafel met Frans-Jos Verdoodt het verhaal van deze uitzonderlijke historische figuur. Met voorreisdag in Gent!
NIEUW! MUZIEKREIS LONDEN
Maak tijdens deze concertreis van dichtbij kennis met de dirigent en muzikanten van Symfonieorkest Vlaanderen en geniet van twee concerten. Reisbegeleider Piet Swerts schreef speciaal voor het orkest een nieuw werk!
GOETHE IN WEIMAR
Goethe in woord, beeld en muziek: daar draait deze reis naar Weimar om! Marie Kuijken geeft ons inzicht in de declamatiekunst en de band tussen het werk van Goethe en de muziek van bijvoorbeeld Mozart, Beethoven en Schubert.
OXFORD LIEDER FESTIVAL
Het programma voor het Oxford Lieder Festival is bekend! Reis mee van 16 t.e.m. 19 oktober en beleef prachtige liedconcerten in de ultieme universiteitsstad!