logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
OXFORD LIEDER FESTIVAL
Het programma voor het Oxford Lieder Festival is bekend! Reis mee van 16 t.e.m. 19 oktober en beleef prachtige liedconcerten in de ultieme universiteitsstad!
EXTRA AFREIZEN
Orthodox Pasen in Sint-Petersburg, een muzikale week in Proceno met Sigiswald Kuijken, de Baltische staten ontdekken of een kanaalcruise in Parijs: het kan allemaal dankzij deze extra afreizen! 
HET IJZEREN GORDIJN
Journalist Rob Heirbaut en Europa-kenner Hendrik Vos fietsten 25 jaar na de val van de Berlijnse Muur langs het IJzeren Gordijn. U kon hun roadmovie volgen in de vijfdelige reeks op Canvas. Of reis gewoon zelf met hen mee naar Berlijn of Praag!
ETHIOPIË ism OVO
Niet in de brochure, wel nog beschikbaar! Een beleefreis om nooit te vergeten, naar een land vol ongekende culturele rijkdom en met een prachtig, dynamisch volk.
GUATEMALA
Maya’s, vulkanen en een ongelofelijke geschiedenis: zo kan Guatemala worden samengevat. Tijdens deze reis leidt John Everaert u door Antigua, Tikal, Copán, Iximché en Chichicastenango.
REIS OM DE WERELD
Wat Phileas Fogg deed in 80 dagen kan u in 29 dagen, tijdens deze unieke reis met Vic De Donder! Ontdek een doorsnede van de hele wereldgeschiedenis, van het skelet van Lucy, over de Chinese Muur, tot Machu Picchu!