logoprint

Davidsfonds vzw - Blijde-Inkomststraat 79-81 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

cultuur activiteit
  Share
NEW YORK MODERNE KUNST
Wegdromen bij de Sterrennacht van Vincent Van Gogh? Gefascineerd door de druiptechniek van Jackson Pollock of de verstilde, afstandelijke sfeer van Edward Hopper? Al deze toppers en veel meer in New York!
ZUID-ENGELAND
Kerken en kathedralen waren vroeger niet alleen een uiting van vroomheid, maar ook een maatstaf voor de rijkdom van de regio. Theoloog Peter Schmidt begeleidt u langs de mooiste kerken van Zuid-Engeland.
BOURGONDIË - LAATSTE KANS
!Deze Cultuurreis wordt voor de allerlaatste keer georganiseerd!
Vlamingen worden Bourgondiërs genoemd, en dat hangt niet alleen samen met onze liefde voor lekker eten. Ontdek onze roots in deze culturele goudmijn!
OP REIS ISM DE STANDAARD
Vertrek op 24 september naar Milaan en Turijn, begeleid door Fred Brouwers, of laat Jorn De Cock u inwijden in de geheimen van Jordanië, Israël en de Palestijnse Gebieden! 
ISTANBOEL
Grieken, Romeinen, Hettieten, Byzantijnen, Ottomanen: duizenden jaren geschiedenis ontmoeten elkaar op de brug tussen Europa en Azië. Was het nu Istanboel, Byzantium of Constantinopel? Ontdek de enorme historische rijkdom van de Turkse hoofdstad!
BERLIJN & POTSDAM
Berlijn is een nieuwe stad geworden, die intussen met beide voeten in de 21ste eeuw staat. In Potsdam, net buiten de stad, heerst nog de grandeur van de achttiende eeuw. Ontdek beide steden tijdens deze reis op de grens tussen heden en verleden!