logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Samen met Gil Michaux van oud naar nieuw in Cuba
Vier in Cuba de zeer symbolische overgang van oud naar nieuw. Duik in het woelige verleden en heden van dit prachtige eiland en ontdek Havanna, Santiago de Cuba, Trinidad ... 
Beleef de wereldgodsdiensten in India
Maak kennis met de religieuze verscheidenheid van hindoeïsme, boeddhisme, islam, sikhisme, jaïnisme, bahaïsme én christendom! Met Prakash Goossens reist u langs unieke plaatsen met een grote religieuze betekenis.
Ga dit najaar of in het voorjaar van 2017 op reis
Heeft u de reisbrochure voor dit najaar en het voorjaar van 2017 al gezien? Ontdek de 15 nieuwe reisbegeleiders en nieuwe reizen naar o.a. Parijs, Noord-Griekenland met de Athosberg en Brazilië! Klik op 'lees meer' en blader meteen door de brochure.
 
Verken de politieke en culturele hoofdstad van de VS
In de kerstmaand twee fantastische steden bezoeken, samen met Mia Doornaert? Het kan tijdens deze cultuurreis naar Washington en New York. Kom meer te weten over de grootmacht die tegen dan net een nieuwe president heeft. 
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Wilt u gratis de laatste reisbrochure ontvangen? Mail dan even naar cultuurreizen@davidsfonds.be! Voortaan de nieuwsbrief in uw inbox? Klik dan op 'lees meer'.
Ga naar de toptentoonstelling 21 Rue de la Boétie
In het vernieuwde Musée de la Boverie in Luik vindt de expo 21 Rue de la Boétie plaats. Ontdek meer dan 60 meesterwerken, van o.a. Picasso, Matisse en Bracque.
Zet het nieuwe jaar in op het muzikale eiland Malta
Malta is bekend om zijn Valletta Barok Festival. Geniet van het festival samen met musicoloog en reisbegeleider Geert Robberechts en woon 4 (!) uitzonderlijke concerten bij vanaf de beste plaatsen!
 
Laat u onderdompelen in de Cobra-beweging
Na deze dagreis heeft de Cobra-beweging geen geheimen meer voor u. Kunstkenner Eric Rinckhout neemt u mee naar het Stedelijk Museum in Schiedam en Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. 
Ontdek de fortengordel van WO I om Antwerpen
Laat u mee op sleeptouw nemen door em. prof. dr. Luc De Vos en kapitein Dave Warnier langs het Fort van Liezele en het Fort van Kessel tijdens deze dagreis in Antwerpen.