logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Stem voor de jaarwinnaar van de fotowedstrijd!
Het is zover: de mooiste foto's van de fotowedstrijd van 2017 zijn bekend. Stem nu mee om de jaarwinnaar te bepalen, die een cruise wint. En wie weet wint u zelf een boekenpakket!
Kom naar het Reisevenement op zaterdag 20 januari
Kom zaterdag 20 januari 2018 naar het Reisevenement van Davidsfonds Cultuurreizen en ontdek alle reizen. Ontmoet reisleiders, stel al uw vragen, volg een spoedcursus Russisch of een workshop fotografie op reis ...
Leer de 13 nieuwe reisleiders kennen
In 2018 kunt u met heel wat nieuwe deskundigen op reis, bv. met prof. dr. Marc Dubois naar Rotterdam, met auteur Guido Declercq naar Andalusië, met journalist Majd Khalifeh naar Qatar & Oman en met journalist Ine Roox naar Sicilië. Wie is uw favoriet?
 
Ontdek de nieuwe bestemmingen
In de nieuwe brochure staan opnieuw heel wat nieuwe bestemmingen, zoals Rotterdam in het teken van architectuur, de CERN in Genève, Gdansk, Groenland, Qatar & Oman ...  Schrijf u snel in, voordat de reis volzet is!
Nieuwe bestemmingen én genres voor muziekreizen
Davidsfonds Cultuurreizen had al een groot aanbod muziekreizen. Maar dat wordt nu uitgebreid met enkele nieuwe bestemmingen én genres. Wat denkt u van orgel, beiaard of flamenco?
 
Vertrek op cruise naar Seattle, San Francisco en Vancouver
Scheep in samen met Mia Doornaert en ontdek San Francisco, het bruisende Vancouver en het trendy Seattle. Aan boord kunt u genieten van de lezingen van Mia over o.a. de VS en Canada. 
Reis mee door Bretagne, cultuur langs grillige kusten
Bretagne is een deel van Frankrijk maar heeft een heel eigen identiteit, cultuur en geschiedenis. Die leert u samen met Roger Delbaere kennen, naast de grillige en wondermooie kusten.
Hola Andalusia: reis mee met Chris De Paepe
Andalusië is rijk aan wereldberoemde kunststeden als Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga met een straf patrimonium. Maar ook kleinere plaatsen zoals Carmona en Ronda komen tijdens deze gevarieerde rondreis aan bod.
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...
Linda uit Denderleeuw wint de fotowedstrijd van december
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor december is bekend: Linda De Block uit Denderleeuw wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die ze nam tijdens een cultuurreis naar Vietnam. Proficiat, Linda!