logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
Nationale evenementen


image

Davidsfonds Zomerzoektocht

Datum :
Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september 2017Omschrijving :

Antwoorden indienen
U kunt uw antwoorden tot en met woensdag 20 september 2017 online ingeven. Dat doet u via deze link (u gebruikt daarvoor best de browser Google Chrome). U hebt daarvoor de unieke code nodig die u op de voorkant van uw brochure vindt.

Belangrijke mededelingen voor wie op zoektocht gaat
Drukfoutje bij vraag 6
In de brochure van de klassieke Zomerzoektocht ontbreekt een streepje bij het antwoord voor vraag 6. In de online module waar u uw antwoorden moet ingeven, staat ook duidelijk vermeld dat we een zesletterwoord zoeken.

Davidsfonds Zomerzoektocht 2017
Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september organiseert het Davidsfonds zijn 31ste Zomerzoektocht in Lier en omstreken plaats. Alle informatie en arrangementen vindt u terug in de folder die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

NIEUW in 2017: de fiets-gps
Vanaf dit jaar kunt u het fietsparcours van de gezinszoektocht en van de klassieke zoektocht downloaden op uw fiets-gps. Download de routes voor uw vertrek via deze links:
  • Dit is de link naar de gps-route van het Lammetjesparcours (fietsparcours gezinszoektocht) - 27,3 km
  • Dit is de link naar de gps-route van het Lammetjesparcours (fietsparcours gezinszoektocht, met uitbreiding naar het Fort van Lier) - 29,1 km 
  • Dit is de link naar de gps-route van het Pallieterparcours (fietsparcours klassieke zoektocht) - 41,5 km

Smaakmakertje
Hebt u nog argumenten nodig om naar Lier te trekken? Als smaakmaker laten we u in het juninummer van Davidsfonds Cultuurmagazine kennismaken met vier Lierse specialiteiten. U kunt het artikel hier doorbladeren of hieronder als pdf downloaden.
 
 Zomerzoektochtfolder 2017 - 632 kb
 Heerlijk pallieteren in Lier (artikel in Davidsfonds Cultuurmagazine juni) - 479 kb