logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

 

Share
Wie zijn we

Wie zijn we | Bestuur | Activiteiten | Inschrijven op de activiteitenmailing


Laken [Gewest Brussel]Davidsfonds Laken is één van de Brusselse Davidsfonds afdelingen. Het Davidsfonds is de grootste cultuurvereniging in Vlaanderen. Ze heeft 550 afdelingen, 5500 bestuursleden en organiseert jaarlijks meer dan 10000 activiteiten. Haar motto is cultuur dicht bij de mensen te brengen.

Gedurende een aantal jaren stond de werking van het Davidsfonds in Laken op non actief. Daar proberen we verandering in te brengen! Enerzijds door nauw aan te sluiten bij de initiatieven van Davidsfonds Nationaal en Davidsfonds Gewest Brussel. Anderzijds door samen te werken met onze buurafdelingen en andere verenigingen... in Laken. Davidsfonds Laken ontplooit zijn werking rond 3 prioritaire werkdomeinen: Taal&Lezen, Geschiedenis en Kunst&Muziek.

Davidsfonds Laken is momenteel op zoek naar een aantal mensen die willen meehelpen om leuke, interessante initiatieven te ontplooien in Laken. Heb jij een voorliefde voor een van onze prioritaire domeinen? Vind je cultuur in je gemeente ook belangrijk? De minste hulp is welkom!


 Davidsfonds Laken