logoprint

Davidsfonds Academie vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.670 - fax: 016/310.608 - academie@davidsfonds.be
 

  Share
Extra datum Utopia in Leuven
Veel cursisten hebben snel de weg gevonden naar ons dagevenement 'Op zoek naar Utopia'. Het programma van ma. 24 oktober is volledig uitverkocht. We hebben daarom een tweede dag ingelegd op ma. 31 oktober.
Beklijvend theater in Gent
De seizoensopener van NTGent is opnieuw indrukwekkend muziektheater. Vanaf 21 september speelt De vreemden op een bijzondere locatie in Gent. Wij hebben tickets voor dinsdag 27 september.
Annulatie Dagevenement 6 december
Wegens een politieke beslissing zal de geplande tentoonstelling "Islam, ook onze cultuur" niet in Brussel kunnen plaatsvinden. Wij zien ons daarom genoodzaakt het dagevenement van 6 december te annuleren.
Poëten gezocht!
Ter ere van de Week van het Nederlands organiseren we op woensdag 12 oktober een moderne versie van een rederijkerskamer. Daarbij mag poëzie zeker niet ontbreken. En daar kan u voor zorgen! (wedstrijd tot 30 september) 

 
500 jaar Utopia
In 1516 publiceerde Thomas More zijn alternatief voor de toenmalige samenleving: Utopia. Het is werk is dus nu 500 jaar oud, maar het blijft actueel. We vieren deze 500ste verjaardag met verschillende cursussen.